Foreo Luna mini (Roza tjedan 1)

13:40


Drage moje!

Prvi dan Roza tjedna započinjem ovim malim,slatkim čudom za njegu lica.

Mislim da ne postoji djevojka niti žena na svijetu koja nije čula za Foreo.
Iako relativno mlada Švedska kompanija(osnovana 2013.god.) osvojila je brojne nagrade svojim inovativnim  proizvodima za njegu lica,a od nedavno i za dentalnu njegu.
Svijetlo dana najprije je ugledala Luna,pa Luna mini,Luna play,Iris...

Što je Luna mini?

''LUNA™ mini je kompaktan uređaj za njegu kože koji dubinski i nježno čisti lice uz pomoć inovativne T-Sonic™ tehnologije. Ergonomski uređaj s 3-zonskom četkicom za lice prilagođen je svim tipovima kože, te dolazi u jarkim bojama.''- Foreo

Za nas laike najdnostavnije je reći da je ovo uređaj za čišćenje lica.Zašto je toliko poseban pored svih uređaja na tržištu ?
Dovoljno je koristiti ga 2x2 minute dnevno i doista ćete vidjeti razliku ili bolje rečeno osjetiti razliku.
Svi možemo odvojiti 4 minute dnevno za bolju sebe,što ne?

Foreo Luna mini MagentaGadet je zapakiran u tvrdu plastiku i čvrsto zaljepljen ljepljivom vrpcom u više slojeva.(Huraaa nema znatiželjnih prstića)
Unutar pakiranja nalaze se osim uređaja još i punjač,upute za korištenje i autentifikacijska kartica.
Foreo svojim kupcima(ukoliko autentifikacijsku karticu registriraju na njihovoj web stranici) uz standardno dvogodišnje jamstvo nudi i 10 godina jamstva na kvalitetu,što vam omogućava kupnju novog (istog) uređaja po 50% nižoj cijeni sa njihove službene stranice.


Foreo Luna mini 

Uređaj je u potpunosti vodootporan,veličine dlana.
Napravljen je od posebne vrste medicinskoga silikona.
Kod ovakvih uređaja obično je potrebna kupovina nastavaka tj. promjenjivih glava za čišćenje (što stvara dakako i dodatni trošak)međutim sa Lunom mini (kao i originalnom Lunom) to nije slučaj.
Budući da je ova vrsta silikona izuzetno otporna uređaj je dovoljno oprati toplom vodom i tekućim sapunom.

Luna mini dolazi u pet predivnih boja,a moja je pinky boje pod nazivom Magenta.(i boja i naziv me neodoljivo podsjećaju na T-com)

Luna mini adapter
Uz uređaj dolazi i adapter za punjenje.
Ovo nije klasični punjač kojega ćete ukopčati u struju,uređaj se puni preko USB utora na kompjuteru/laptopu.
Neki će na to možda gledati kao minus ali u današnje moderno vrijeme mislim da to nije nikakav defekt budući gotovo svako kućanstvo posjeduje barem jedan informatički uređaj.
Utor za punjač je također vodootporan .

Luna mini front side
Luna mini back side


Uređaj ima ugrađeni kronometar što znači da će se svakih 15 sekundi ugasiti na milisekundu,čime vam daje do znanja da pređete na drugi dio lica.
Tokom dvije minute koristitm ga 15 sekundi na lijevom obrazu,15 na desnom,15 sekundi za čelo i 15 za područje oko usana,bradu i nos.
Nakon 2 minute uređaj će tri put zapulsirati i označiti kraj rituala.
Prednja strana izuzetno je pogodna za obraze,dok stražnju koristim za T-zonu.
Uređaj je dovoljno lagano namočiti i na njega nanijeti sredstvo za čišćenje lica.
Sredstvo,najbolje gelaste teksture možete nanijeti i direktno na lice ali meni se nanošenje na uređaj pokazalo jednostavnije.

Moram napomenuti da je uređaj namijenjen skidanju ostatka šminke,sebuma,nečistoća i mrtvih stanica kože.
Dakle on ne služi za skidanje šminke.Šminku je potrebno skinuti prije korištenja!
Također uređaj nije preporučljivo koristiti sa pilinzima,abrazivnim sredstvima,alkoholom ili bilo kakvim agresivnim proizvodima.Koristite isključivo samo sa sredstvom za čišćenje lica.Ovaj malac se za moju kožu pokazao izuzetno velik :)
Moja koža je mješovita,masna T-zona uz suhe obraze sklone prhutanju uz ovo burovito,hladno vrijeme.
Luna mini se pokazala idealnim partnerom za čišćenje lica jer istodobno pruža masažu,što koži vraća elastičnost i nježno je čisti i otklanja nečistoće i prljavštinu.
Svi znamo da je čisto i njegovano lice prvi korak ka svemu što vuče nas beauty ovisnike,najbolja podloga svakom makeup-u.
Nakon mjesec dana(redovnog korištenja) primjetila sam znatnu promjenu.Osječaj u licu je drugačiji,opušteniji,a odraz u ogledalu sjajniji i zdraviji.

Cijena uređaja je 749,90kn.
Kako je Foreo ovaj mjesec stigao u DM-Drogerie Markt prodavaonice tokom cijelog studenog možete iskoristiti promotivnu akciju.
U zamjenu za 10 bodova sa svoje active beauty kartice iskoristite 25% na Foreo uređaj čime cijenu smanjivate na 562,43 kn.
Ukoliko uz to možete zamijeniti 150 bodova za 15%  na kupnju uređaj možete dobiti za nekih 470,00kn.

Kako vam se sviđa Luna mini?Dali ste je koristili?Mislite li da je cijena opravdana za ovaj gadet?

Pišite mi !You Might Also Like

1 komentari

  1. Presladak mi je i mislim da za onoga tko ce redovito koristiti se svakako isplati uloziti (dobra njega se uvijek isplati). Nadam se da ce i iris stici u dm jer mi je on na WL vec neko vrijeme

    OdgovoriIzbriši

Sljedbenici

Subscribe