Aura Absolute Matte tekući ruževi (7 nijansi)

02:17


Prvo da Vam kažem par riječi o Auri.
Aura je ''balkanski proizvod'' i samim time zaslužuje našu pažnju.Sjedište ovog šarmantnog brenda nalazi se u Nišu u susjednoj nam Srbiji.
Aura ima viziju:žele stvoriti brend koji će pružiti izvrsnu kvalitetu,elegantno pakiranje i dostupne cijene te konkurirati divovima jugoistočne Europe.
Dugo sam pratila ovaj brend kako raste i razvija se i sad je napokon dostupan i u Hrvatskoj.
Prvo nam je stigao na Tester web shop, a od ovog tjedna dostupan je i u odabranim Kozmo drogerijama.
Budući da sam freak kad su ruževi u pitanju ne moram Vam reći da čim su ruževi pušteni u prodaju naručila sam par komada,točnije 12 nijansi od raspoloživih 26.

Prva generacija ruževa sastojala se od 13 nijansi, a od nedavno je nadopunjena sa 13 novih koje su fantastično nadopunile spektar boja i mogućnost izbora.

Malo o ružu.
Ovaj tekući ruž dolazi u plastičnoj ambalaži sa aplikatorom.
Ambalaža je dosta slična poznatim Nyx Soft Matte Lip Cream ruževima.
Aplikator nije bogzna što ali zato je svijet kozmetike izmislio razno razne kistove,olovke itd.

Sam ruž ne suši se previše brzo tako da imate dovoljno vremena da nadogradite ili ispravite nesavršenosti.
Pigmentacija varira od boje do boje i moram reći da je ona prva generacija(prvih 13 nijansi) imala puno bolju formulu od ovih novih 13 nijansi.
Ipak kad jednom nanesete ruž on ne mrda.Preživiti će kavu i lagane obroke(neće preživiti janjetinu i burek) i ostati postojan na Vašim usnama.
Dakle trajnost je fantastična i meni je idealan kada idem na posao jer nemam vremena svakih dvadeset sekundi porpavljati ruž.
Ne isušuje usne u nekom teškom smislu te riječi ali svakako Vam preporučujem da nanesete balzam cca 10 minuta prije nanošenja.

Ja ću Vam danas pokazati swatceve mojih sedam veličanstvenih.
Ovo je prvi put da radim swatcheve na svojim usnama pa ako primjetite nesavršenosti ili slično molim Vas da mi ne zamjerite :)
Svi ruževi nanošeni su aplikatorom,bez baze i olovke.
601 My Beloved
-My beloved(601)-Ovaj ruž ima srednju pigmentaciju i divna je nude nijansa.Preporučujem da ga nosite samostalno ili kao bazu nekoj tamnijoj nijansi.

608 Instant Crush
-Instant crush(608)-Doista je ''instant crush''!Predivna roza boja jače pigmentacije.Idealan uz sve i ništa.Ovaj ruž biram za svakodneven i prirodnije lookove.

609 Candy Pick
-Candy Pink(609)-Svijetlije roza nijansa.
Daje prirodan izgled usnama i srednje je pigmentacije.

611 Time For Selfie

-Time For Selfie(611)-Ljubičasto-roza nijansa jače pigmentacije.Ovo je doista predivna boja i nedavno sam od prodavačice dobila kompliment za ovaj ruž.Jake je pigmentacije i vjerujem da stoji apsolutno svima!

612 Matte Mess

-Matte Mess(612)-Ovaj ruž jače pigmentacije ima neku zagasito ljubičastu nijansu.Prekrasan je i odlično će pristajati i plavušama i crnkama jer je boja doista laskava.


624 Last Goodbye
-Last Goodbye(624)-Nudač srednje pigmentacije.Sadrži roskastu i smeđu nijansu u sebi i spada u bolje pigmentirane ruževe ove nove serije.

626 Mistress
-Mistress(626)-Crveno-ljubičasta boja slabije pigmentacije.

Kupila sam i nijansu 625 Brake The Rules i naišla na jednako slabu pigmentaciju kao i kod ovog ruža.Na mojim slikama ruževi su u jednom sloju kako bih Vam dočarala stvarnu boju i pigmentaciju.
Ipak ako tamnije nijanse nanesete u jednom sloju,pričekate na sušenje te zatim nanesete drugi sloj vjerujem da ćete poostići dobru prekrivenost i zavidne usne.

Ruževi su doista super i svakako si nabavite koju nijansu.Izbjegavjte tamnije nijanse kad ste u žurbi jer doista zahtjevaju vremena i preciznosti za nanošenje.
Kao što sam već rekla ruževi su idealni kada idete na posao i nemate vremena popravljati ruž svako malo.Za trajnost im dajem čistu peticu!
Aura je doista veliko iznenađenje i doista mi je drago što je sada mogu pronaći i na hrvatskom tržištu.

Cijena pojedinačnog ruža je 38,99 kn i doista je dobra invensticija.

Dali ste isprobali Aurine ruževe i što mislite?

                                                                         Voli Vas Petra

                               ''Zapamtite da se čitav Vaš život odvija upravo ovog trenutka''
                                                                          Sharon Stone


You Might Also Like

2 komentari

  1. Obožavam ove karmine i jedni su mi od najboljih na našem tržištu :) Pratim te na FB kao Tijana Ilić

    OdgovoriIzbriši
  2. Last Goodbye je predivna nijansa :)
    FB: Petra Kos

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji

Subscribe