BH cosmetics 18 pcs studio pro brush set

02:47

BH cosmetics 18 pcs studio pro brush set

Bok cure!(i dečki ako vas ima kojim slučajem)
Nedavno sam sa Pink pande naručila BH cosmetics 18 pcs studio pro brush set ili ti ga 18 kistova u slatkom pojasu koji bi trebali zadovoljiti kako profesionalce(otud taj pro naziv) tako i cure koje kupuju svoj prvi set kistova.Bh cosmetics je američki brend koji je poznat po niskim cijenama i svojim paletama sjenila i rumenila(možeš birat 28,48,88,128 nijansi u jednoj paleti)te setovima kistova i ostalim pomagalima.Ako si početnik u svijetu dekorativne kozmetike oni su definitivno moja preporuka jer za malu cijenu možeš dobit svašta i bit sretan jer imaš svašta :P
No,zanemarimo moj entuzijazam prema niskim cijenama i da počnem:Cijena ovog seta na Pink Pandi je 459,90 kuna i možeš ga naručit ovdje.Ja sam ga naručila za nekih 350 kuna kad je bio na popustu što je fantastična cijena jer ispada da je cijena za jedan kist oko 20 kuna!
Pa krenimo redom...

1.LARGE POWDER BRUSH

Prvi kist sa lijeva nosi naziv large powder brush ili ti ga veliki kist za puder.Namjenjen je nanošenju pudera u kamenu.pudera u prahu jednostavno za završno blotanje lica.Nevjerojatno je mekan i nakon prvog pranja nije izgubio niti formu niti dlačice.

2.DUO FIBRE KIST

Ovaj mačak u sredini je Duo fibre stippling brush ili ti ga bockalica.Njegova drška je također 15 centimetara što je veće od svih bockalica koje ja posjedujem.Inače bockalice koristim za nanošenje tekućeg pudera,za postizanje prozračne podloge međutim ovaj kist mi se uspješnijim pokazao za nanošenje rumenila jer je jednostavno premekan za tekuću podlogu.

3.BLUSH BRUSH

Blush brush aka kist za rumenilo je zadnji kist desno na ovoj slici.Iako je namjenjen za rumenilo i može se koristiti u tu svrhu ja za rumenilo preferiram koso rezane kistove pa mi je ovaj poslužio za nanošenje highlitera na vrh obraza.



4.CLASSIC FOUNDATION BRUSH

Prvi kist sa desna je klasični kist za nanošenje podloge i on to jest.

5.ANGLED CONTOUR BRUSH 

Ovaj ljepotan u sredini je kist za konturiranje.Služi da bi izblendao onu narančastu crtu koju u zadnje vrijem svukuda viđam.(fuj)
Njegov naziv definitivno odgovara njegovoj namjeni.

6.LARGE FLUFF BRUSH

Zadnji sa lijeva nosi naziv veliki pahuljasti kist hhhh.Ok nećemo doslovno prevodit,neka bude veliki kist.Namjena koju sam mu ja našla je highlighter,osobito ispod obrva.


7.ANGLED SHADOW BRUSH

Koso rezani kist za sjenilo je ovaj prvi sa lijeva.Služi za sjenčanje sjenila iz kraja oka prema gore tj izvlačenju linije za postizanje mačkastog izgleda.

8.TAPERED BLENDING BRUSH

U sredini je kist za blendanje sjenila.Ovakvih kistova nikad ne možete imati dovoljno jer blendanje različitih boja zahtjeva i različite kistove kako bi sve bilo uredno i lijepo.Njime blendam u pregibu oka.

9.FLAT LINER BRUSH

Skroz desno je kist za eyeliner(čitaj tuš).Smatram da ne opravdava svoje ime.Ja sam ga koristila za nanošenje sjenila ispod oka i popunjavanje obrva.

10.SMALL SMUDGER BRUSH

Kist s kratkom dlakom za blendanje je ovaj malac skroz lijevo.Poslužio mi je za blendanje olovke i postizanje smokey eyesa.

11.LARGE BLENDING BRUSH

Veliki kist za blendanje je ovaj u sredini.Vračam se na ono što sam rekla kod prvog kista za istu namjenu.Ne možete imati previše kistova za blendanje.

12.MEDIUM SHADER BRUSH

Skroz desno je srednje veliki kista za sjenila.Služi za kupljenje sjenila i njegovo nanošenje na kapak



13.ANGLED BROW&LINER BRUSH

Prvi lijevo je koso rezani kist za tuš i obrve.Ako išta ovaj kist nije za iscrtavanje obrva.Jednostavno je premekan za tu namjenu i nisam ni željela probivati kako će to izgledati.Ipak s njime možete nanjeti sjenilo ispod oka.

14.PENCIL BRUSH

Kist za nanošenje sjenila u pregibu oka je ovaj u sredini.Ime mu odgovara namjeni iako sam ga ja koristila i za sjenčanje uz rub oka.

15.EYE DETAILING BRUSH

Skroz desno je manji kist za detaljno nanošenje sjenila.Meni ovaj kist nije poslužio za sjenila već za usne i eyeliner jer je jako malen i tanak pa se na tim zadacima pokazao izvrstan.

16.COCONCEALER BRUSH

Skroz lijevo je kist za korektor i sasvim je ok za tu namjenu.Također ga možete koristiti kako bi nanjeli korektor na prištiće ili bilo kakvu drugu sitnu nepravilnost na licu.

17.SPOOLEY BRUSH

Četkica obrve i trepavice je to što jest,četkica za obrve i trepavice :D

18.FINE LINER BRUSH

Zadnji desno je kist za precizno nanošenje eyelinera.Svakako je dobar za tu namjenu i s njime sam uspjela postići savršenu crtu uz liniju trepavica.


Svi ovi kistovi došli su zapakirani u pojas sa kopčom za oko struka.

Mislim da je cijena super za ono što dobijete.Vjerujem da ćete i vi kao i ja uspjeti svakom kistu naći neku namjenu.

Kako se vama dopada ovaj set?Koje kistove vi koristite?Pišite mi!

PS.Slike su slikane mobitelom pa dok ne pređem u profiće nemojte zamjerit ;))


"Zašto ne slikamo neposredno očima.Koliko se toga gubi na dugom putu od oka prema platnu."
Leonardo da Vinci

You Might Also Like

4 komentari

  1. Vecina kistova u mojoj kolekciji su BH kistovi i svi do jednog su odlicni ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja inače koristim Zoeva kistove i s njima sam prezadovoljna.BH me ugodno iznenadio sa kvalitetom iako mislim da su im pojedini kistovi malo pre flafasti za svoju namjenu.

      Izbriši
  2. Jako su lepe i obecavajuce, zelim ih :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad su ti ponovo na Pink Pandi 348,oo kn,nećeš požalit ;)

      Izbriši

Pratitelji

Subscribe