All the Balm mama's 1 (Bahama mama)

07:27


The Balm je još relativno novi brand na hrvatskom tržištu.Ovaj brand osmislila je Marissa Shipman 2004.godine eksperimentirajući i učeći iz knjiga kako stvoriti kozmetiku.Njena misao vodilja bili su multifunkcionalni proizvodi koje će ona sama i žene diljem svijeta koristiti svakodnevno.
Danas Vam predstavljam prvu od tri Blamove mame:Bahama mama.

Pakiranje

Puni naziv koji nosi je Bahama mama bronzer,shadow and contour powder ili u prijevodu bronzer,sjenilo i puder za konturiranje.Dolazi u slatkom kartonskom pakiranju sa retro uzorkom i slikom pin-up djevojke.Samo pakiranje proizvoda zaštičeno je ovojnicom sa istim uzorkom.Zatvara se na maleni magnet što obožavam kod kozmetičkih proizvoda.Iako je od tvrdog kartona ne bih preporučila da ga držite na nekom mjestu gdje bi ga mogla oštetiti voda(tipa u kupaonici).Unutar samog pakiranja je ogledalo koje super dođe ako svoju ''mamu'' nosite u torbici da bi popravili ruž ili slično.Što se tiče pakiranja znam da će Vas možda odbiti što je od kartona(jako tvrdog kartona) ali ja u ovih četiri mjeseca koliko ga imam nisam imala nikakvih problema osim da mi se ogledalo znalo malo zaprljati :P Magnet je poprilično jak pa neće doći do neželjenog otvaranja,ipak nemojte testirati bacajući ga na pod.


O proizvodu

Ono što najviše oduševljava kod ovog proizvoda i zašto ga svi vole je što nema narančastih pod tonova.Doista se grozim kad vidim pojedine cure sa narančastom štraftom od uha put lica.
Njegova pigmentacija je srednja i ići će na ruku curama koje su tek počele sa korištenjem bronzera i konturiranjem lica.
Iznimno je nadogradiv i savršeno se blenda zato još jednom ponavljam ako ste tek počeli s ovim dijelom make up rutine Bahama mama je idealna za Vas.Ipak nemojte pretjerati kako sve skupa ne bi izgledalo prljavo.
Nije ni previše praškast pa neće doći do nepotrebnog rasipanja proizvoda.
Moja preporuka je da koristite kosi kist za njegovo nanošenje jer ce tako savršeno leći uz konturu vašeg lica.
Bronzer ima mat efekt i neće istaknuti vaše pore,a savršen je za gotovo sve tonove kože osim za iznimno tamnopute ali hej u tom slučaju možete ga koristiti kao rumenilo :)
Sam the Balm kaže da će Vam dati lice poljubljeno suncem i doista je tako!
Količina u kojoj pakiranje dolazi je 7.08 grama.
swatch na dnevnom svijetlu


Cijena i dostupnost

Moj primjerak je sa Pink Pande i možete ga naručiti klikom na ovaj link.Cijena mu je 139,90 kuna što je više nego realno za kvalitetu i gramažu koju dobijete.
Od nedavno se može nabaviti i u pojedinim Bipa drogerijama po cijeni od 179,90.

Sastav

Mica,Isoeicosane,Silica,Polyethylene,Zinc stearate,Polyisobutene,Dimethicone,Iron oxides(CI 77491,CI 77492,CI77499),Bismuth oxychloride(CI 77163)

Smatram da je Bahama mama idealan bronzer/puder za kontuiranje jer nema narančastih tonova u sebi i ostavlja glatki mat finish.
Iako je pakiranje od kartona i to je svojevrsna mana ne bi Vas trebalo odbiti jer ćete dobiti proizvod idealan za isticanje kontura ili bronzer prirodnog izgleda.Meni se pokazao idealan u obje svrhe i svakodnevno ga koristim!Kao rumenilo ili sjenilo ga nisam koristila ali zbog njegove teksture i glatkoće vjerujem da bi se i tu pokazao kao izvrstan kozmetički proizvod.

Koristite li Vi Bahma mama bronzer?Kakvi su Vaši dojmovi? PIšite mi!

                 ''Okrenite lice prema suncu i nećete vidjeti sjenu.''
                    Helen Keller '

You Might Also Like

0 komentari

Pratitelji

Subscribe